ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !!!

Εκούσια, ακούσια ή ανούσια, έχετε καταλήξει στη διδακτική ιστοσελίδα του μαθηματικού και κοσμοναύτη Αντώνη Κόλλα. Ο Κοσμοναύτης, τον τελευταίο καιρό, περνάει κρίση κι όπως κάποιοι ή κάποιες θα έχετε ήδη προσέξει ο ιστότοπος έχει πάψει να ανανεώνεται και να υποστηρίζεται εδώ και χρόνια. Όσοι και όσες από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε τους λόγους, καταρχάς και καταρχήν, ας μου κάνετε την τιμή να συνεχίσετε την ανάγνωση κάπου εδώ . Σας ευχαριστώ, παρόλα αυτά, για την όποια υποστήριξη και τα ζεστά λόγια, τα οποία με συντρόφευσαν από τότε που με περισσό μεράκι και αγάπη δημιούργησα ετούτη τη μικρή γωνιά. Καλή συνέχεια σε όλες και όλους.

[ Όλα τα υλικά (ή πνευματικά), που θα συναντήσετε σε αυτό τον ιστότοπο, παρασκευάστηκαν με τις αγνότερες προθέσεις, για διδακτικούς καθαρά λόγους και σε καμία περίπτωση προς οικονομική τους εκμετάλλευση. Όχι γιατί το τελευταίο είναι ντροπή, αλλά έτσι γι' αλλαγή και από πείσμα. Για να περισώσω έναν διαφορετικό τρόπο του σκέπτεσθαι. Ευτυχώς, δεν είμαι φυσικά ο μόνος. Για το λόγο αυτό (αλλά και μερικούς ακόμη) μπορείτε να μοιραστείτε ο,τιδήποτε σας κάνει κέφι, ανερυθρίαστα και δίχως να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Η γνώση δε γνωρίζει σύνορα, νομοθεσίες και τιμές. Μία τιμή γνωρίζει μονάχα κι είναι εκείνη, που προαιρετικά μπορείτε να αποτίσετε, με μια απλή αναφορά στο γράφοντα. Ήθος, το οποίο κι εγώ προσπαθώ να τηρώ - όχι πάντα επιτυχημένα και με επαρκή συνέπεια, ομολογώ - προς όσους με βοήθησαν, με τον τρόπο ή τον κόπο τους, να συγκεντρώσω και να οργανώσω σιγά-σιγά το υλικό αυτό, που πρόκειται να παρουσιάζω εδώ σταδιακά.

Θα ήθελα, επίσης, να προσθέσω ότι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ... ]